Welkom bij Sweet Sunnah

Ons motto is: Natuurlijk Puur. Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren in al onze producten. Wij voegen geen schadelijke stoffen toe die u of uw omgeving schaden. Onze kruiden zijn afkomstig uit het wild en niet bewerkt. Onze honing is puur en biologisch. U zult merken dat Blackseed in veel van onze producten zit. Blackseed is ontzettend nuttig op een veelzijdige manier, en is dan ook onze specialiteit. Blackseed staat bekend om zijn helende eigenschappen tegen zelfs de meest dodelijke ziektes. Ook is het een ontzettend nuttig middel tegen huid -en haarproblemen. Onze Blackseed-olie is dan ook 100% puur, koudgeperst en ongefilterd, uiteraard zonder gebruik van toevoegingen.


Wat zijn de effecten van Blackseed?

De meeste van onze gezondheidsproblemen hebben dezelfde oorzaak: Infecties door micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Wanneer men klinische medicijnen gebruikt, wordt het probleem op zich verholpen met meestal synthetische, chemisch gefabriceerde medicijnen die alcohol en/of andere schadelijke ingrediënten bevatten. Blackseed is effectief in het behandelen van het lichaam als een geheel en bestrijdt de oorspronkelijke oorzaak van de symptomen. Blackseed reguleert te sterke of te zwakke reacties van het immuunsysteem en is uitermate geschikt voor het behandelen van chronische, allergische en hormonale klachten. Zowel de manieren van gebruik als de voordelen ervan zijn talrijk. Blackseed ondersteunt de stofwisseling, spijsvertering en een lage suikerspiegel. Het wordt gebruikt om wormen en parasieten te verwijderen uit ons spijsverteringskanaal. Het is ook geschikt om bronchitis en hoest te verminderen. Tevens reguleert Blackseed de menstruatie en bevordert de aanmaak van moedermelk. Andere voordelen zijn: Het voorzien van het lichaam van energie. De spermaproductie verhogen. Het centrale zenuwsysteem kalmeren. Haargroei bevorderen en haaruitval voorkomen. Voorkomen van rimpels. En nog veel meer!

Hoe wordt Blackseed gebruikt?

Blackseed kan op vele manieren gebruikt worden. Voor normale dagelijkse inname adviseren we inname van één tot 2 theelepels per dag. De precieze dosering hangt ervan af of u het als preventie of ter genezing van acute klachten gebruikt. In een studie in München zijn 600 allergiepatiënten onderzocht die 500 mg Blackseed olie tweemaal daags kregen voor de duur van 3 maanden. Een grote verbetering werd waargenomen in 85% van de gevallen. Voor gebruik kan het kruid gemixt worden met een koude vloeistof of yoghurt. Ook kan het kruid gemixt worden met warm of koud voedsel of met drinken. U kunt het zelfs gebruiken als kruid op een groente -of vleesrecept. Het kan ook op de huid worden aangebracht om eczeem, artritis, psoriasis en hoofdhuidschilfer te behandelen. De voordelen zijn afhankelijk van de manier van gebruik.

Is Blackseed een medicijn volgens Ayurveda?

Genezen met Blackseed komt ook overeen met de Ayurveda-theorie wat betreft het bittere alkaloïde bestanddeel, Nigelline. Volgens de Ayurveda theorie werken bittere bestanddelen verkoelend en verlichtend, en na consumptie zijn ze scherp. Het verlaagt de koorts, droogt en reinigt uitscheiding. Het geeft volume aan weefsel en versterkt het. Ook is het werkzaam tegen huidirritaties. Het stimuleert de eetlust en de spijsvertering en helpt tegen problemen met de stofwisseling. Bittere componenten maken het ook mogelijk om schadelijke zuren af te voeren.

Waarom wordt Blackseed als algemene remedie beschouwd?

Blackseed heeft ongetwijfeld een positief en stabiliserend effect op het menselijk lichaam. Gezien de meeste kwalen ontstaan door een zwak immuunsysteem, is het duidelijk dat het genezende effect verder gaat dan huidaandoeningen en allergieën. Omdat het immuunsysteem direct of indirect is betrokken bij alle systemen binnen het lichaam, zal de kracht van het immuunsysteem bepalen in hoeverre de kwaal u zal deren.

Zijn er bijwerkingen?

Blackseed is een veilig en effectief kruid dat kan gebruikt worden door bijna iedereen. Er worden geen klachten of bijwerkingen veroorzaakt als de dosering goed is afgestemd. De voordelen worden verkregen door regelmatig gebruik op de middellange tot lange termijn. Blackseed is nuttig in het behandelen van diabetes mellitus of diabetes veroorzaakt door een allergie. Desondanks is het aangeraden tijdens gebruik onder toezicht van een arts te staan omdat Blackseed de suikerspiegel verlaagt. Zwangere en melkafscheidende vrouwen zouden geen Blackseed moeten gebruiken.

Wat zijn de componenten?

Blackseed bevat meer dan 100 belangrijke voedingsstoffen. Het bevat voor ongeveer 21% proteïnen, 38% koolhydraten en 35% plantaardige vetten en oliën. De componenten zijn hetzelfde als teunisbloemolie, maar vanwege de complexe compositie, is het veel sterker. De actieve ingrediënten van Blackseed zijn Thymochinon, Nigelline en vette oliën. Het bevat ook belangrijke hoeveelheden proteïnen, koolhydraten en essentiële vetzuren. Andere ingrediënten zijn linoleumzuur, oleïnezuur, calcium, kalium, ijzer, zink, magnesium, seleen, niacine, vitamine A, vitamine B, vitamine B2 en vitamine C.

Is er wetenschappelijk onderzoek naar gedaan?

Er zijn talloze onderzoeken begonnen naar de effecten van Blackseed sinds 1959. Onder andere door internationaal vooraanstaande universiteiten en artikelen in verschillende wetenschappelijke tijdschriften die de verbazingwekkende resultaten publiceerden. In 1960 hebben Egyptische wetenschappers bevestigd dat Nigelline verantwoordelijk is voor het sterke effect van Blackseed tegen bronchitis. Wetenschappers in Duitsland hebben het antibacteriële en schimmelwerend effect bevestigd. Wetenschappers aan het Immuno-Biological Laboratory hebben ontdekt dat Blackseed de productie van beenmerg, cellen en interferon stimuleert. Ook concludeerden ze dat Blackseed de normale cellen beschermt tegen virussen en tumorcellen vernietigt, en alsof het nog niet genoeg is, ook nog een zetje geeft aan de productie van anti-lichamen die B-cellen produceren. Onderzoekers in de VS hebben het eerste rapport wereldwijd geschreven over de anti-tumor effecten van Blackseed olie. Bekend onder ‘Study of the effects of Nigella Sativa on humans’.

Moet ik de olie of het kruid gebruiken?

Elk van de twee zijn effectief op hun eigen manier.

Moet ik ziek zijn om Blackseed te gebruiken?

Absoluut niet. Vandaag de dag wordt ons eten steeds minder natuurlijk, terwijl ons lichaam vol met vrije radicalen zit die kanker veroorzaken. De essentiële vetzuren in Blackseed binden zich aan de vrije radicalen en verwijderen ze. Ook bevat Blackseed belangrijke componenten die de meeste mensen niet of te weinig binnenkrijgen. Tevens bevat Blackseed bètacaroteen, wat er bekend om staat celbeschadigende substanties te vernietigen.