Over ons

Sweet Sunnah, het allombekende en onder velen geliefde merk op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging staat voor hoogwaardige kwaliteit en heeft niet voor niets fans over de hele wereld! Jaren terug dook het op in de Nederlandse markt en in eens was het abrupt tot onze teleurstelling verdwenen. Wat eerst tot een grote teleurstelling was, werd ineens een groot streven om de producten zo snel mogelijk naar Nederland te halen!

Met trots kunnen we verkondigen dat we officiële partner en distributeur zijn van Sweet Sunnah© Black Seed Herb Inc in Nederland. 

Sweet Sunnah© Black Seed Herb Inc

Sweet Sunnah is van oorsprong een familiebedrijf gelegen in het pittoreske dorp Liberty, in New York. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf in een gerenoveerde schuur is uitgegroeid tot een volledig productie- en verpakkingsbedrijf in een 12.000 m2 groot magazijn met hoogwaardige zwarte zaad, ook wel bekend als Blackseed (Habba Sawda) producten. Blackseed, ook wel het gezegende kruid genoemd is op een veelzijdige wijze ontzettend nuttig gebleken tegen vele ziektes en tegen huid- en haar problemen. Sweet Sunnah staat dan ook voor de terugkeer naar de basics van gezondheid: het incorporeren van puur, simpel en kruiden in onze levensstijl. Met haar brede assortiment waarin Blackseed veelzijdig wordt toegepast, faciliteert Sweet Sunnah in vele behoeften van de kwaliteits- en gezondheidsbewuste consument.

De gehele productlijn van Sweet Sunnah wordt geproduceerd met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en een strikte kwaliteitscontrole bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het bedrijf gebruikt alleen onbewerkte, aromatische Black seed (Nigella Sativa) uit het wild, zonder het gebruik van pesticides of herbicides. De Blackseed-olie van Sweet Sunnah is dan ook 100% puur, koudgeperst en ongefilterd, uiteraard zonder gebruik van chemische toevoegingen en stoffen.

Sweet Sunnah produceert haar producten nog steeds in kleine batches met veel aandacht voor detail en kwaliteit. De brede productlijn is tot stand gekomen door het harde werk en onderzoek van toegewijde mensen.